Teknologi

Lydoptagelse i stort auditorium

03. juni 2013 af andreaspeter89 (Slettet)

Hej.

Jeg ved ikke, om det her er det rette forum, at spørge i, men nu prøver jeg. Jeg studerer jura, og jeg ved de næste to semestre vil blive specielt hårde. Jeg har derfor tænkt på, jeg gerne på en eller anden måde, vil kunne optage forelæsningerne, så jeg kan genhøre dem og bruge dem i min repitition. 

Jeg har prøvet at optage med min iPhone og med programmet audacity igennem den indbyggede mikrofon i min mac - begge med så dårlig lyd som resultat, jeg ikke kunne opfange alt, min forelæser sagde. Jeg har tænkt på, at købe en digital diktafon, men jeg vil ikke investere mange penge, og så ikke opnå det ønskede resultat.

Er der nogen, der kan hjælpe med en løsning? 

Det skal lige siges, forelæsningerene foregår i et stort auditorium med plads til ca. 500 mennesker og noget akustik - dog kan man fint hører, når man selv fysisk sidder og hører i rummet.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juni 2013 af hesch (Slettet)

#0:  Det handler i høj grad om mikrofonens placering og den egenskaber.  Placering af mikrofonen nær forelæseren, eller anvendelse af en mikrofon, der er retningsorienteret vil bestemt forbedre resultatet langt mere end digital optageteknik.

Men prøv at google: mikrofon retningsbestemt bluetooth wireless  som søgeord. Se hvad du kan finde.


Skriv et svar til: Lydoptagelse i stort auditorium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.