Studiebolig

Ventelisten hos CIU?

05. juni 2013 af blomsterfe (Slettet)

Hey!

Jeg og min kæreste er skrevet op til 2-værelses ungdomsbolig gennem CIU og har været det 4 måneders tid. Jeg har snakket med kontoret derinde og fik besked på at vedlægge dokumentation for min boligsituation, så det er gjort og jeg har fået svar om at jeg/vi nu har fået den berettigede aniciennitet. Jeg aner simpelthen ikke hvordan den venteliste skal forståes, for vi rykker hele tiden 10 skridt frem og 15 tilbage, dvs. den ene dag kan der stå nr. 24, den anden nr. 37. Er der nogen af jer der ved hvordan den venteliste skal forståes? Det skulle jo give et ca. billede af hvor man står, men det synes jeg ærlig talt ikke rigtig det giver, eller måske er det bare mig.

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2013 af Pettson

Uden at kende noget som helst til CIU og ventelisten der synes jeg måske, at du selv giver svaret i dit spørgsmål.

Hvis alle ansøgere tildeles en 'berettiget anciennitet' efter deres nuværende boligsituation, så kan der jo sagtens lige efter dig/jer komme andre nye ansøgere, der har en endnu værre boligsituation, som derfor går ind i køen foran dig/jer.

Eller tager jeg helt fejl?

PS Anciennitet betyder ellers normalt 'den tid man har været ansat i en bestemt stilling, har haft en bestemt funktion eller har været medlem af noget' ...


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. juni 2013 af Pettson

Jeg har lige kigget på www.ciu.dk.
Du har selvfølgelig læst om indstillingsreglerne dér? Og om behov og ventetid?


Svar #3
05. juni 2013 af blomsterfe (Slettet)

Jo jeg har skam læst. Jeg bor midlertidigt til leje, og det har jeg indsendt dokumentation for - det har de godkendt og modtaget. Ordet anciennitet bruger jeg fordi det er det ord de bruger :) 

Og jo, selvfølgelig kan der komme andre lige efter os, spørgsmålet er mest rettet til folk der selv har været/er skrevet op, da jeg egentlig mest er interesseret i hvad jeg skal lægge i det nr. som vi står på ventelisten. Jeg ved hvordan KKIK fungerer, da jeg kender mange der har fået bolig der, men med CIU aner jeg ikke om vi er tæt på eller langt fra at få bolig, og om man overhovedet skal kigge på tallet eller bare vente. 

Der er sikker 1 mia. ansøgninger som tikker ind, og hvis folk bor i Jylland - ja så kommer de forrest, og måske er det derfor der ikke er hverken stilstand eller fremgang med vores ansøgning til de forskellige steder. Det er nok helvede på jorden at være ansat derinde på nuværende tidspunkt af året :)


Skriv et svar til: Ventelisten hos CIU?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.