Almen studieforberedelse (AT)

Synopsen er for grundig?

06. juni 2013 af MrEr - Niveau: B-niveau

Hej derude,

 

Jeg skal til at-eksamen på mandag, og jeg har været alt for grundig  i min synopse, og har faktisk problemer med at komme ind på noget , som ikke står i den. Jeg har lidt nyt information, og noget jeg havde gjort forkert i synopsen der nu er rettet. Men det er ikke særlig meget. Mit metode afsnit er ALT ALT for grundigt. Hvad kan jeg gøre? Er det overhovedet muligt for mig, og få en god karakter nu?

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2013 af fr09

Har du afgrænsninger og fravalg med i forhold til metoder?

Du kunne blive spurgt om: Hvorfor har du netop "fag1" med, kunne du ikke have besvaret problemformuleringen alene med "fag2"? Hvorfor/hvorfor ikke?

Har du styr på dit videnskabsteori? Hvorfor vil Popper gerne falsificere i stedet for at verificere?


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. juni 2013 af d09

Jeg tror ikke, det gør noget, at man har været for grundig i sin synopsis. Synopsen er jo kun et "førstehåndsindtryk", det er det, du præsterer inde til selve eksamen, du bliver bedømt på :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. juni 2013 af HHHHHHHHHHHHHHHHH (Slettet)

JEG HAR PRÆCIIIS SAMME PROBLEM!!! :( jeg tænker på at fokusere på metodeafsnit, selvom jeg også har noget med der, men jeg håber bare ikke at det vil trække ned at jeg ikke har så mange uddybelser :(


Svar #4
09. juni 2013 af MrEr

Jeg fik af vide af en veninde at hun genfortalte meget af det som der stod i synopsen, og at det gik alligevel. Du bliver som der sagt herinde, vurderet på dit mundtlige oplæg. Men ja, fokuser på metoder! Det er skide godt, kom ind på fagenes samspil, metodernes fordele og begrænsninger, osv osv! :-)


Skriv et svar til: Synopsen er for grundig?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.