Matematik

(((1/x)-(1/t))/(x-t))

08. juni 2013 af shdk1993 (Slettet) - Niveau: A-niveau

(((1/x)-(1/t))/(x-t))


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2013 af PeterValberg

og spørgsmålet er ???????????

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. juni 2013 af Singlefyren (Slettet)

(1/x-1/t)/(x-t) =

(t/xt - x/xt) / (x-t) =

(t-x)/xt / - (t-x) =

-1/xt


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. juni 2013 af Krabasken (Slettet)

# 1

Spørgsmålet har nok bare været:

Er der nogen, der gider regne mine opgaver for mig?

- og det var der tilsyneladende . . .

;-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. juni 2013 af PeterValberg

#3 :-) jeg tror, du har ret....

 

#0 
man kan i det mindste formulere et spørgsmål / fortælle hvad problmet er,
hvis man vil få andre til at lave sine lektier....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
08. juni 2013 af shdk1993 (Slettet)

Hej alle!
 

Mange tak for svar, beklager der skete en fejl. Jeg var for hurtig med at trykke på "Opret" knappen.
Der skulle have stået;

"Hvordan reduceres udtrykket?"

Kendte godt til svaret, men havde svært ved at komme frem til det trin for trin, min hjerne blev simpelthen til grød til sidst!

fortsat god weekend

 


Skriv et svar til: (((1/x)-(1/t))/(x-t))

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.