Fysik

enheder igen

09. juni 2013 af sandrella (Slettet)

(L * mol kg * J K mol * K) / Pa

Hvordan kommer jeg frem til at enheden er m3

Mit bud:

mol og mol går ud med hinanden

K og K går ud med hinanden
 

Tilbage har jeg 

(L * kg * J ) / Pa

Kan ikke komme videre her fra


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2013 af PaperBin (Slettet)

Er der * imellem mol og kg, og J, K og mol?


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. juni 2013 af mathon

  får idealgasligningen
  på formen
                                                V = n • R • T / p

  har du enhederne
                                  [V] = mol • Pa·m3·mol-1·K-1 • K • Pa-1 = mol1-1 • Pa1-1 • K1-1 • m3 = 1 • 1 • 1 • m3 = m3


Svar #3
09. juni 2013 af sandrella (Slettet)

PaperBin ja det er der


Svar #4
09. juni 2013 af sandrella (Slettet)

Mathon forstår ikke det du har lavet...? Kan du tage udgangspunkt i det jeg har skrevet?


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. juni 2013 af mathon

  
       ...det udgangspunkt giver ingen mening.


Svar #6
09. juni 2013 af sandrella (Slettet)

Det er direkte skrevet af fra min opgave... men jeg skal vist omskrive et eller andet i det jeg har skrevet?


Skriv et svar til: enheder igen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.