Matematik

God metode?

09. juni 2013 af NannaDanvel (Slettet)

 
Jeg ville selv gerne regne den ud, men har i en metode som ikke er for kompliceret?(:


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. juni 2013 af Snapsisko (Slettet)

3x= 36-6x

3x+6x = 36

x = 36/9

x= 4


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. juni 2013 af Budsmoke

Du skal samle x'erne på den ene side og resten på den anden side af lighedstegnet og derefter reducerer..


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. juni 2013 af Snapsisko (Slettet)

Præcis Budsmoke. Men nu har jeg regnet den ud for dig :)))


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. juni 2013 af Budsmoke

#3
 

spørgeren lære bare ikke så meget ved at få et svar serveret :)


Svar #5
09. juni 2013 af NannaDanvel (Slettet)

Så må resultatet være x=4 ?
Rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. juni 2013 af Budsmoke

#5


Det er korrekt :)

Se svar nummer 1..


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. juni 2013 af Snapsisko (Slettet)

#4

Hmm ja.. Men man lære også en del ved at få svaret for så tænker man over hvordan har vedkommende fundet dette svar. Facit betyder en del engang imellem så man ved om man er på rette spor

 

#5

Ja :))


Brugbart svar (0)

Svar #8
09. juni 2013 af Budsmoke

#7
 

Ja nogen gør måske, men det er ikke en garanti :)


Brugbart svar (0)

Svar #9
09. juni 2013 af Snapsisko (Slettet)

Okay ;))

Skriv et svar til: God metode?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.