Matematik

Polynomiumsbrøker

14. juni 2013 af s2000 (Slettet)

Hvorfor er der bare polynomiumsbrøker der har asymptoter ? 

Please giv mig en forklaring. :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2013 af SuneChr

Man kigger på graden n af nævner og graden t af tæller.

n = t

n > t

n = t + 1

nævner = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. juni 2013 af peter lind

Det er ikke kun polynomiumsbrøker, der har asymptoter. eks. tan(x) som har lodrette asymptoter y=a(1-e-k*x) som har den vandrette asymptote y=a


Skriv et svar til: Polynomiumsbrøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.