Matematik

Sandsynlighed

16. juni 2013 af Julie1311 (Slettet)
Hej alle, jeg har brug for hjælp til denne opgave. Håber i kan hjælpe :-):-)
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juni 2013 af peter lind

Lad være med at vend billedet på hovedet


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. juni 2013 af SuneChr

# 0

Nu bliver din opgave at tælle i tælletræet.

Vedhæftet fil:SP 1606131437.PNG

Svar #3
16. juni 2013 af Julie1311 (Slettet)

Tak skal du have

Brugbart svar (0)

Svar #4
16. juni 2013 af Andersen11 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. juni 2013 af 123434 (Slettet)

a) sandsynligheden for en dreng=1/2.  3 drenge: 1/2*1/2*1/2=1/8=12,5%. Prøv samme princip med resterende opgaver.


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.