Kemi

Supplere

20. juni 2013 af rhyhanna (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle!! sagen er at jeg har fået 7 i skriftlige og 02 i mundtlige kemi i årskarakterne. Desværre fik jeg -3 i eksamen skal jeg så supplere? når jeg selv regner det ud --> 7+2=9-3=6/3=2 --> giver det præcis 2 altså jeg har bestået kemi kan det passe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. juni 2013 af Heptan

Ja du har bestået hvis man ser på gennemsnittet. Vær opmærksom på at B-fag vægter 1,5 men ellers ja i gennemsnit. Jeg ved ikke om man skal supplere når man dumper en eksamen eller om man ser på gennemsnittet, når man skal læse videre...


Svar #2
22. juni 2013 af rhyhanna (Slettet)

altså har hørt man skal hvis man har fået under 2... det skulle min veninde idet man skal bruge det videre til en uddanelse som sætter vægt på de ting.. vil gerne være radiograf og det kræver man har bestået kemi.. /: og som sagt giver det 02 så jeg er bestået ik? ved godt det er 1,5...


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. juni 2013 af Heptan

Du har dumpet eksamen, så det kan godt være du skal supplere, prøv at skrive til din uddannelsesleder omkring det. Held og lykke ihvertfald


Skriv et svar til: Supplere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.