Biologi

Fordøjelsessystemet!

21. juni 2013 af schooldude (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle!

Jeg er igang med at læse op til mundtlig biologi (c-niveau) Er i gang med fordøjelsessystemet, og er stødt på noget jeg ikke rigtig forstår, selvom jeg virkelig synes jeg har søgt overalt på nettet nu.

 

Maden nedbrydes til byggeelementer, kulhydrat=monossakkarider, proteiner=aminosyrer, fedt=glycerol+fedtstoffer.

- Nukleinsyrer til nukleotider?? 

Jeg forstår ikke rigtigt hvad nukleinsyrer overhovedet er, udover at det åbenbart er den  4. gruppe stoffer i vores mad. Når jeg googler det, finder jeg kun svar som at det er ''DNA'' og ''RNA'' - men det findes vel ikke i vores mad?

 

Håber nogen kan hjælpe!

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. juni 2013 af Casabon

Selvfølgelig findes DNA og RNA i vores mad. Det er joi alle celler i alt hvad vi spiser!


Skriv et svar til: Fordøjelsessystemet!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.