Matematik
HJÆÆÆÆÆLP
22. oktober 2003 af
SP anonym (Slettet)
Et legeme med massen 5,0 kg påvirkes af en konstant resulterende kraft på 2,5 N. Legemet bevæger sig retlinjet i kraftens retning. Til tidspunkt t=0 sættes s=0. Begyndelseshastigheden er v0= 0,30 m/s.
Bestem legemets acceleration a, hastighed v og sted s som funktion af tiden t.
Bestem legemets position til tidspunkterne 10 s, 20 s, 100 s.
Please en eller anden der kan forklare mig præcist hvordan jeg skal start…
Bestem legemets acceleration a, hastighed v og sted s som funktion af tiden t.
Bestem legemets position til tidspunkterne 10 s, 20 s, 100 s.
Please en eller anden der kan forklare mig præcist hvordan jeg skal start…
Svar #1
22. oktober 2003 af SP anonym (Slettet)
I følge newton ved du at
Fres = m * a <--> a = Fres/m
Så kender du accelerationen
Du ved at s''(t)=¨v'(t) = a(t)
Fres = m * a <--> a = Fres/m
Så kender du accelerationen
Du ved at s''(t)=¨v'(t) = a(t)
Svar #2
22. oktober 2003 af Henrik (Slettet)
Newton 2.lov
F = m * a
Under samme afdeling findes formler for V og s (som er integraler af Newtons 2)
F = m * a
Under samme afdeling findes formler for V og s (som er integraler af Newtons 2)
Skriv et svar til: HJÆÆÆÆÆLP
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
