Matematik
Den rette linje og vektorer
24. oktober 2005 af
Freyja (Slettet)
Hej
Linjen gennem p0(x0,y0) med normalvektoren n =(a)har ligningen
b
a(x-x0)+b(y-y0)=0
Hvad jeg er itvivl om er hvad sammenhængen mellem denne ligning og den nedenstående ligninge. Jeg vil også grne vide hvordan man kommer fra den ene ligning til den anden
ax + by+c = 0
hvor (a, b)er forskellig fra (0,0)og normalvektoren n =(a)
b
Linjen gennem p0(x0,y0) med normalvektoren n =(a)har ligningen
b
a(x-x0)+b(y-y0)=0
Hvad jeg er itvivl om er hvad sammenhængen mellem denne ligning og den nedenstående ligninge. Jeg vil også grne vide hvordan man kommer fra den ene ligning til den anden
ax + by+c = 0
hvor (a, b)er forskellig fra (0,0)og normalvektoren n =(a)
b
Skriv et svar til: Den rette linje og vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
