Kemi
Titrering af ammoniak med saltsyre
22. oktober 2003 af
SP anonym (Slettet)
Hej
ER der nogen, der ved hvordan man tegner titrerkurven for titrering af 20,0mL 0,100M Ammoniak med 0,100M saltsyre?
Jeg skal også udregne pH ved 5,10,15,20 og 25 mL tilsat HCL...
Håber virkelig på hjælp
ER der nogen, der ved hvordan man tegner titrerkurven for titrering af 20,0mL 0,100M Ammoniak med 0,100M saltsyre?
Jeg skal også udregne pH ved 5,10,15,20 og 25 mL tilsat HCL...
Håber virkelig på hjælp
Svar #1
22. oktober 2003 af KemiKasper (Slettet)
Du har brug for nogle støttepunkter; dvs. udregn pH efter fx 2½, 5, 7½, 10, 12½, 15 osv.
Formler su skal bruge:
n = c*V
&
pH = -log([H3O+])
Formler su skal bruge:
n = c*V
&
pH = -log([H3O+])
Skriv et svar til: Titrering af ammoniak med saltsyre
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
