Debat

Fra 10. til STX-uddannelse på få måneder?

26. juli 2013 af HDaa (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej alle.

Jeg sidder lidt i et problem med min kommende uddannelses plan.

For lidt et halv år siden, blev jeg vurderet ikke parat til at starte på Næstveds Gymnasium af min klasselærer. Hun mente åbenbart at jeg ikke var velegnet til et gymnasie endnu og at jeg havde en del fagligt jeg skulle have på plads først. Derfor anbefaldede hun mig at tage tiende klasse på min gamle skole. Og der skal jeg starte efter sommer.

Mine karakter lyder på en del 4 taler og få 02'er. Jeg er tosproget og derfor er det især svært med dansk og engelsk.

Jeg tænker lidt at tage 10. i et par måneder for at forbedre mine karakter så jeg ligger på et gennemsnit over 6 eller 7, og alt dette skal gøres på ca 3-4 måneder. (Altså den dag jeg får mit karakterblad, skal jeg have snakket med min uv-vejleder og fundet ud af noget)

Men nu kommer vi så til mit spørgsmål:

Er det overhovedet muligt i Danmark at kunne blive optaget på et gymnasie før studieretningen påbegynder? Altså at man er blevet optaget på grundforløbet!

Håber der er nogle folk herinde med lidt erfaring med sådan nogle ting og som kan give mig et svar på det så jeg kan nå at gøre en ændring af min skole gang og nå at tage en gymnasiel uddannelse før det er forbi med tilmeldesfristen.

Mvh


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. juli 2013 af Andersen11 (Slettet)


Skriv et svar til: Fra 10. til STX-uddannelse på få måneder?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.