Matematik

Hvordan isolerer man x?

29. juli 2013 af HejallesammenHjælpmig (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg skal Isoler x i udtrykket: y=3*2^x

Hvordan gøres det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. juli 2013 af mathon

                    2x = (y/3)

                   log(2)•x = log(y/3)

                   x = log(y/3) / log(2)


Skriv et svar til: Hvordan isolerer man x?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.