Matematik

Mål og omsætning

12. august 2013 af ArianaG (Slettet) - Niveau: 8. klasse

4,5 dl =     Liter

Kan i hjælpe mig med dette regnestykke?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. august 2013 af 123434 (Slettet)

10dl=1 liter

Svar #2
12. august 2013 af ArianaG (Slettet)

Bliver det så til 40,5


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. august 2013 af mathon

   1 dl = 0,1 L

    1 = 0,1 L/dL

                      4,5 dL = (4,5 dL) • 1 = (4,5 dL) • (0,1 L/dL) = (4,5•0,1) L = 0,45 L

........................

overvejelse:
                     Der skal 10 dL til én liter.
                     Når du har 4,5 dL, kan der ikke engang blive til en halv liter!


Svar #4
12. august 2013 af ArianaG (Slettet)

Tusind tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. august 2013 af Pettson

Allerede nu vil det være en god ide, at du vænner dig til at bruge Formelsamling : Folkeskolens afsluttende prøver i matematik. Du kan finde en elektronisk version af den her.

Dette konkrete spørgsmål henter du hjælp til på side 84.


Skriv et svar til: Mål og omsætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.