Matematik

b * c = 1

16. august 2013 af Azayaz (Slettet) - Niveau: A-niveau
Hvordan isolerer jeg c?

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. august 2013 af PeterValberg

dividerer begge sider med b 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
16. august 2013 af Azayaz (Slettet)

hvad er 1 / b?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. august 2013 af Amril (Slettet)

C ;) 

 

 

 


Svar #4
16. august 2013 af Azayaz (Slettet)

så c = 1 / b


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. august 2013 af LubDub (Slettet)

          ja


Skriv et svar til: b * c = 1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.