Matematik

Støttepunkter

16. august 2013 af sealion (Slettet)

Hej genier 

 

Min opgave er så ledes; Bestem nogle støttepunkter for følgende lineære funktioner og tegn derefter de grafiske billede i et kordinat system. Hvad er støtte punkter og hvordan laver man dem? Forklar gerne 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. august 2013 af mathon

sildeben


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. august 2013 af hesch (Slettet)

f(x) = 3x + 5

for x=0  ( indsæt i f(x) )  er f(x) = 5:     Støttepunkt = ( 0 ; 5 )

for x=10  er f(x ) = 35:   Støttepunkt = ( 10 ; 35 )

Plot punkterne og tegn en linie gennem dem.


Skriv et svar til: Støttepunkter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.