Matematik

Mat B funktions opgave

19. august 2013 af linemunkholmlarsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har nogle problemer med en opgave som lyder: 

En funktion er givet ved: 

f(x) = 4 · ax

Hvor a er et positivt tal. Grafen for denne funktion går gennem punktet (2,100)

a) Bestem tallet  a

 

Jeg vil være taknemmelig for lidt hjælp :)  

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. august 2013 af mathon

  

                                  f(2) = 100 = 4 · a2

                                  25 = a2  og a>0

                                  a = 5


Skriv et svar til: Mat B funktions opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.