Matematik

-7x - 7 > -5x - 19

21. august 2013 af IdaElevYeah (Slettet)

-7x - 7 > -5x - 19.. hvordan regner man dette ud? :-)  tak på forhånd også har jeg også disse opg:

 

Renten af 14000 kr. i et halvt år til 3 % p.a. er .....   kr. <- hvordna regner jeg denne opg ud? 

 

Beregn værdien af udtrykket, når a = -2
(8 + a)² = ... - er det rigtigt, hvis jeg har fået det til 36..?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

Læg 7x til på hver side.

Læg 19 til på hver side.

Divider med 2 på hver side.


Svar #2
21. august 2013 af IdaElevYeah (Slettet)

jeg har fået det til 6.


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Resultatet er en ulighed.

b) Renten: Beregn renten i 1 år, og derefter i 1/2 år.

c) Værdien af udtrykket med a = -2 er korrekt.


Svar #4
21. august 2013 af IdaElevYeah (Slettet)

hvordan løser man den hvor rente indgår? er ret forvirret.. :///// skal jeg bare udregne hvor meget 3 procent af 14000 kr er? også dividerer med 2, eller..?


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Ja, lige netop.


Svar #6
21. august 2013 af IdaElevYeah (Slettet)

Aha, okay! Det er vel bare at sige 0,03*14000 (hvilket jeg får til 420). Håber ikke jeg er helt forkert på den..:-) 


Brugbart svar (0)

Svar #7
21. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#6

Ja, det er renten i 1 år, du beregner sådan.


Brugbart svar (0)

Svar #8
21. august 2013 af 123434 (Slettet)

0# Har din lærer vist dig, hvordan man løser uligheder?


Skriv et svar til: -7x - 7 > -5x - 19

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.