Matematik

faldet i procent, hvordan?

22. august 2013 af IdaElevYeah (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Prisen på en vare er faldet fra 1200 kr. til 1080 kr. 

Faldet i procent er ................

 

Hvordan regner jeg denne opgave ud? :) Tark på forhånd..:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2013 af 123434 (Slettet)

(1200/1080)/1200*100=10%


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. august 2013 af mette48 (Slettet)

fald i pris 1200-1080

fald i procent kaldes x

1200*x/100 = fald i pris

find x i ligningen


Svar #3
22. august 2013 af IdaElevYeah (Slettet)

så jeg skal bare stille 1200 og 1120 op i en brøk? Altså gange 1200 med 1120 hvilket giver: 1344000, også dividere med 100: 13.440? eller.. er ret forivirret. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. august 2013 af Krabasken (Slettet)

Fald:  1200 - 1080 = 120

Hvor mange % er 120 af de oprindelige 1200?

120 / 1200 * 100%

= 10%

:-)


Skriv et svar til: faldet i procent, hvordan?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.