Engelsk

Engelsk ord

22. august 2013 af NadiaNK (Slettet)

Hvordan skriver man på engelsk:

ønskede=wished?

Måtte=..?

én ko= ..?

om vinteren= in the winter?

en nat= one night?

 Lidt efter standsede han imidlertid =..?

at ærlighed varer =..?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

Bemærk, at "en nat" ikke er det samme som "én nat".

Måtte ... er det et verbum ellet et substantiv her?


Svar #2
22. august 2013 af NadiaNK (Slettet)

verbum


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

"At måtte" kan have flere forskellige betydninger på dansk. Man er nødt til at kende sammenhængen for at kunne oversætte det. Prøv selv at slå ordene op i din ordbog.


Svar #4
22. august 2013 af NadiaNK (Slettet)

jeg slået fx. "måtte" op, men jeg er ikke sikker om det ville passe til sætningen."Måtte han stjæle", "May he steal" eller "He may steal"


Svar #5
22. august 2013 af NadiaNK (Slettet)

Ps. skriver man "a cow" eller "one cow"? Fx. he have only (a or one) cow.


Brugbart svar (1)

Svar #6
22. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Prøv at skrive hele sætningen eller sammenhængen. det er stadig ikke klart, hvad du mener.

#5

Når der er tale om "en" som et antal bruger man talordet "one". Når "en" bruges som ubestemt artikel, bruges "a" eller "an" på engelsk.


Svar #7
22. august 2013 af NadiaNK (Slettet)

"Hvis han ønskede at beholde sin ko, måtte han stjæle føde til den"


Skriv et svar til: Engelsk ord

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.