Kemi

kemiii!!!!

25. august 2013 af crullee (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave? Specielt opgave b

Et stof A indeholder carbon, hydrogen, nitrogen og oxygen i følgende masse sammensætning.

      C = 49,3%

      H = 9,63%

      N = 19,18 %

      O = 21,89 %

a) Bestem den empiriske formel for A

I et eksperiment er den molare masse af A blevet bestemt til 146 g/mol

b) Bestem molekylformlen for A

C) giv et bud på en strukturformel for A

 

 

Jeg har fået opgave 1 til C3H7NO, så jeg vil have hjælp til B  og C


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. august 2013 af Heptan

b) (146 g/mol) / M(C3H7NO) = 2

Multiplicér din empiriske formel med 2 (C6H14N2O2)

c) ... ? tegn :-)

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2013 af mathon

et bud på en strukturformel for
A = C6H14N2O2

                                                  NH2      O
                                                   |           ||
                                 C - C - C - C - C - C - OH
                                                         |
                                                         NH2


Skriv et svar til: kemiii!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.