Fysik

Et anslået atom

25. august 2013 af Peter19952 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har brug for hjælp til dette spørgsmål:

Et atom bliver anslået ved at absorbere en foton fra lys med frekvensen 3,5 ⋅ 1014 Hz.

Hvor meget stiger atomets energi derved?

TAK!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2013 af Gandhara (Slettet)

Jeg vil mene du skal bruge E=h*f, hvor h er planks konstant (google det) og f er frekvensen.


Svar #2
25. august 2013 af Peter19952 (Slettet)

Okay, tak! Det prøver jeg lige...


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. august 2013 af Heptan

E=h*f=6,626*10^-34 J*s*3,5*1014 Hz


Svar #4
25. august 2013 af Peter19952 (Slettet)

Tak for udregningen manner!!


Skriv et svar til: Et anslået atom

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.