Matematik

Hjælp! LIGNINGER

27. august 2013 af sikoko (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hey derude. Har svært ved de her opgaver! i må meget gerne komme med svar og forklaring! 2x+8=3x=  ??               8+3(2x-2)= ??         2x-2(4x-3)=??            (x+1)*(x+1)=??                (2x-1)*(x+2)=??


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2013 af PeterValberg

Find hjælp i denne videosamling fra FriViden2.dk [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2013 af LubDub (Slettet)

du har ikke helt forstået, hvad en ligning er

læs http://da.wikipedia.org/wiki/Ligning

 

det er kun
                      2x + 8 = 3x
der er en ligning

 

 

resten
                     8 + 3(2x - 2)         2x - 2(4x - 3)          (x + 1)•(x + 1)           (2x - 1)•(x + 2)
er udtryk, der skal reduceres

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2013 af JG0005 (Slettet)

#0
den første vist heller ikke skrevet helt rigtigt. :2x+8=3x=. 
Jeg går udfra at det er en tastefejl
 


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. august 2013 af 123434 (Slettet)

(x+1)(x+1) det samme son (x+1)^2=x^2+1^2+2x=x^2+1+2x


Skriv et svar til: Hjælp! LIGNINGER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.