Matematik
trigonometrisk funktion
23. oktober 2003 af
SP anonym (Slettet)
hvordan kan man i ligningen I(t)=4,2+2,5sin(50*(pi)*t) finde Imax og Imin? help plz
Svar #1
23. oktober 2003 af SP anonym (Slettet)
skriv funktionen ind på din lommeregner og gå derefter ind og vælg punkter "max" og "min" i calc :)
Svar #3
23. oktober 2003 af SP anonym (Slettet)
I(t) = 4,2+2,5sin(50*pi*t)
Imax og Imin findes. Da sinus kun kan antage værdier indenfor intervallet [-1;1], ses det at Imax;
4,2+2,5*1 = 6,7
Imin bliver af samme grund;
4,2+2,5*-1 = 1,7
Enjoy ;)
Imax og Imin findes. Da sinus kun kan antage værdier indenfor intervallet [-1;1], ses det at Imax;
4,2+2,5*1 = 6,7
Imin bliver af samme grund;
4,2+2,5*-1 = 1,7
Enjoy ;)
Skriv et svar til: trigonometrisk funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
