Kemi

HJÆLP DET HASTER

29. august 2013 af ditte200 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Beregn følgende for en 0,100 M K4Fe(CN)6 Opløsning:

a) mass K4Fe(CN)6 in 5.00 mL
b) mg K in 5.00 mL
c) %(w/v) of K4Fe(CN)6


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2013 af LubDub (Slettet)

a)

      n =  c / V

      m = n / M


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2013 af LubDub (Slettet)

c)

     (w/v)% = m / V


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. august 2013 af LubDub (Slettet)

#1

a)

      n =  c V

      m = n M

 

og b) og c) er jeg ikke sikker på


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. august 2013 af mathon

a)

    M(K4FeC6N6) = sum({4,1,6,6}*{39.098,55.847,12.011,14.007}) = 368.347 g/mol

    heraf udgør K
                             (4 • 39.098) / 368.347) • 100% = 42.46%

a)   
         

     m(K4Fe(CN)6) = n • M = V • c • M = (0,005 L) • (0,100 mol/L) • (368.347 g/mol ) = 0,184174 g = 184,174 mg


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. august 2013 af mathon

b)
       mg K in 5.00 mL
                                      (184,174 mg) • 0,4246 = 78,200 g


Svar #6
29. august 2013 af ditte200 (Slettet)

Mange tak

Skriv et svar til: HJÆLP DET HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.