Matematik

Reducere

29. august 2013 af MMFixmix (Slettet)

Hjælp til noget så simpelt som:

 

4 - (2a - 5)


Svar #1
29. august 2013 af MMFixmix (Slettet)

og er det her rigtigt:

 

4a - (-3a + 2)

=0

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2013 af LubDub (Slettet)

i #0 benyt

            - (a - b) = - a + b

og i #1 benyt

            - (-a + b) = a - b

 

og svaret opgivet i #1 er ikke korrekt


Svar #3
29. august 2013 af MMFixmix (Slettet)

Mange tak men forstår ik.

kan du ik prøve at stille det op


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. august 2013 af LubDub (Slettet)

#3

      4 - (2a - 5) = 4 - 2a + 5  = 9 - 2a
         - (a   - b)  =   -  a  + b

 

prøv selv med udtrykket opgivet i #1                             


Svar #5
29. august 2013 af MMFixmix (Slettet)

Mange tak igen :)

 


Skriv et svar til: Reducere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.