Matematik

Brøker

01. september 2013 af Chas96 (Slettet)

Nogen der kan hjælpe?

Opgaven lyder sådan her: Angiv følgende tal som uforkortelige brøker.

8x
20yx

 

6b2
36b


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2013 af mathon

  8x      2 • 4x        2
------ = --------- =  ----
20yx    5y • 4x     5y

.

  6b2      b • 6b     b
------ = --------- =  ----
 36b     6 • 6b       6


Svar #2
01. september 2013 af Chas96 (Slettet)

Hvadså med:

 

-4
------     
-16

 

Er det så bare 
-2
-----
-4     ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september 2013 af LubDub (Slettet)

1 • (-4)
---------- = ...
4 • (-4)

 


Svar #4
01. september 2013 af Chas96 (Slettet)

Hvadså med denne her?

1
---(1+x)=7
2


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. september 2013 af LubDub (Slettet)

#5

     det er en ligning, hvor du skal isolere x.

     gang ind i parantesen og saml x'erne på venstresiden og tallene på højresiden


Skriv et svar til: Brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.