Matematik

Ligning

01. september 2013 af inger91 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej jeg sidder fast i en ligning.

Jeg skal isolere a, men kan ikke komme frem til det rigtige resultat.

 

a * √4 = 3 * 4 - 2


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2013 af mathon

          a • √(4) = 3 • 4   -   2           led regnes for sig

          a • 2 = 12   -   2

          2a = 10

          a = 5


Svar #2
01. september 2013 af inger91 (Slettet)

ah okay. Tak :)

 


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.