Matematik

valuta

02. september 2013 af IdaElevYeah (Slettet) - Niveau: 7. klasse

300 schweizerfranc koster 1551 kr.

1200 schweizerfranc koster:     kr

 

hvordan skal jeg løse denne opg? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2013 af peter lind

1200 = 4*300


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2013 af 123434 (Slettet)

Jeg får

1 Franc:1551kr/300=5,17kr

1200 franc: 5,17kr*1200=6204kr

 


Skriv et svar til: valuta

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.