Matematik

Kontinuitet :)

02. september 2013 af nadyadar (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :D Jeg sidder og er igang med en matematik aflevering om kontinuitet og grænseværdier og er kommet til denne opgave (vedlagt).. Den giver bare ikke rigtig mening for mig :( forstår godt kontinuitet normalt, men her er der både "åbne" og "lukkede" punkter på grafen.. Det er mest til f3 jeg godt kunne bruge lidt hjælp (hvorfor ser grafen sådan ud, hvorfor er der en "lukket" prik midt i det hele og er den kontinuert i -1?) :D 

Jeg sætter stoooor pris på alt hjælp! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2013 af peter lind

Det eneste problem med kontinuitet er for f2 som ikke er defineret for x=2. og for f3 Så vidt jeg kan se er f3(-1) = 2 og hvis det er rigtigt er f3 ikke kontinuert i punktet idet f3(x) -> 3 for x -> -1


Svar #2
02. september 2013 af nadyadar (Slettet)

Tak for svaret! Tror jeg er med nu :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Desuden

Funktionen f1 er ikke kontinuert i 2.

Funktionen f3 er ikke defineret for x = 3, og er derfor ikke kontinuert i 3.


Skriv et svar til: Kontinuitet :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.