Matematik

Vektor i rummet

02. september 2013 af Atgå (Slettet) - Niveau: A-niveau

Bestem, for hvilke værdier af t, arealet af det parallelogram, som vektor a og vektor b udspænder bliver 30.

 

Oplysninger: vektor a = ( 2 ; -4 ; 6 ) og vektor b = (t ; 3 ; -5 )       hvor t ∈ R

 

Vil ikke have svaret dirkete, bare små hitns til hvordan jeg kan løse den


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2013 af peter lind

løs ligningen |a×b| =30


Skriv et svar til: Vektor i rummet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.