Matematik

Isoler L

02. september 2013 af MySoul (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvad skal jeg gøre hvis, jeg vil isolere L i nedenstående ligning
L^20/H^20*F^25/L^20=5,0

Tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Som du har skrevet det, forkortes L helt ud af udtrykket. Dit udtryk er

(L20/H20) · (F25/L20) = 5,0 ,

der reduceres til

F25 / H20 = 5,0


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2013 af peter lind

Det bliver svært fordi L går ud på venstre side og den findes ikke på højre side. Har du skrevet ligningen rigtig op ?


Svar #3
02. september 2013 af MySoul (Slettet)

Det er mig der har lavet en tastefejl. Der skulle have stået

 (L^20/H^20)*(F^25/L^25)=5,0


Brugbart svar (1)

Svar #4
02. september 2013 af peter lind

hvis du fortsætter fra sidste linje i #1 med korrektionen får du

(F25/H20)/L5 =5

Gang denne ligning med L5 og divider den med 5


Svar #5
02. september 2013 af MySoul (Slettet)

Okay, tak for hjælpen :)

 


Skriv et svar til: Isoler L

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.