Matematik

Ligninger :)

03. september 2013 af Gomar (Slettet) - Niveau: B-niveau

Løs ligningerne 


a)  3x-4=2(x-5)


b)  1/2 x-7=1/3 x-5


c) x^3-7=1


Svar #1
03. september 2013 af Gomar (Slettet)

Håber I kan hjælpe til.....:D


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. september 2013 af PeterValberg

a)

1) Gang 2 ind i parentesen
2) Hæv parentesen
3) Saml x'er på den ene side af lighedstegnet, tal(uden x) på den anden
4) Reducér

b)

1) Saml x'er på den ene side af lighedstegnet, tal(uden x) på den anden
2) Reducér

c)

1) læg 7 til på hver side
2) Bestem den tredje rod af tallet (uden x)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. september 2013 af PeterValberg

se eventuelt denne videoserie [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Ligninger :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.