Fysik

strømstyrke i huset

04. september 2013 af Henhjort (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg har 8 pærer i mit hus.

 

Hvor stor er strømstyrken, når alle pærerne er tændt?

De bruger 23 W, 23 W, 23 W, 23 W, 23 W, 10 W, 67 W, 67 W


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2013 af hesch (Slettet)

Læg effekterne sammen   ( = Ptotal ).

Ptotal = U * I     =>

I = Ptotal / U.


Skriv et svar til: strømstyrke i huset

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.