Matematik

Gåde om pelle!! HJÆÆÆLP!!

04. september 2013 af Kussefisken (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg er blevet stillet denne gåde og er totalt lost.

Pelle ser et nyt spil på ebay. Det koster 97,- kr. Han låner 50,- kr. af sin far og 50,- kr. af sin mor og køber spillet (50+50 = 100). Han får 3,- kr. tilbage. Af dem betaler han en til sin far og en til sin mor og beholder selv den sidste. Han skylder nu sin far 49,- kr. og sin mor 49,- kr. og har selv en krone. Det giver i alt 99,- kr. (49+49+1 = 99).Hvor blev den sidste krone af?

det er den sidste opgave i min aflevering, som skal afleveret i aften, så jeg håber der nogle venlige mennesker der vil gøre mig den tjeneste at hjælpe mig!! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2013 af kieslich (Slettet)

Regnestykket 49+49+1 er forkert.

Han har et spil til 97kr + 1kr = 98 kr

Han skylder 49kr +49kr = 98kr

Stemmer


Skriv et svar til: Gåde om pelle!! HJÆÆÆLP!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.