Matematik

Kan du ikke hjælpe mig den !!

04. september 2013 af Nazani (Slettet) - Niveau: 10. klasse
A) f(x) = (x – 1)(x2 – 8x + 15)

b) f(x) = x3 + x2 + 4x


C) f(x) = x3 – 4x2 + x + 6

Skal finde nulpunkt for de her tre.. Hjælp mig med den

Brugbart svar (1)

Svar #1
04. september 2013 af mathon

  

                   (x-1)(x2-8x+15)   =   (x-1)(x-3)(x-5) = 0


Svar #2
04. september 2013 af Nazani (Slettet)

Det er den ene ik.
Og tak for hjælpen :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. september 2013 af mathon

b)
             x3 + x2 + 4x   =   x(x2 + x + 4)


Skriv et svar til: Kan du ikke hjælpe mig den !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.