Tysk

Tysk

04. september 2013 af majasc (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvad for nogle er hvad af  femininum, maskulininum og neutrum?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2013 af Hans344444 (Slettet)

die=femininum, der=maskulinum, das=neutrum


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2013 af hakim1234 (Slettet)

hun køn =femininum, (die)

han køn=maskulininum (der)

intet køn neutrum (das)


Skriv et svar til: Tysk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.