Matematik

Vektor regning haster!

04. september 2013 af Star04 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogle der kan hjælpe med disse opgaver? På forhånd tak. 

 

Lad følgende vektorer være givet:

 

a = (2,1) b =(-4,0) c= (-2,4) 

a) bestem koordinatsættene til 1/2c+3a (forestil jer en vektor pil over bogstaverne. 

b) find længderne af vektorerne a og c. 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Vektor b er uden betydning for opgaven her.

a) Indsæt vektorernes koordinatsæt og udregn  (1/2)·c + 3·a .

b) Benyt udtrykket for længden af en vektor til at beregne |a| og |c| .


Skriv et svar til: Vektor regning haster!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.