Matematik

HJÆLP!!

05. september 2013 af helpboi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Løs ligningen  (2x-14)*(4-x)*(x2-1)=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2013 af SuneChr

Benyt 0-reglen: Et produkt er = 0, hvis mindst én af faktorerne er = 0.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2013 af LeonhardEuler

#0 

Vær venlig og læs betingelser for brug af studieportalen. 

https://www.studieportalen.dk/information/terms/forumthread

Her er et citat fra, som mange brugere i studieportalen har gavn af at læse:

''Oprettelse af indlæg

•Opret ikke to indlæg om samme emne. (Stil nytilkomne spørgsmål i samme indlæg som du startede debatten i)

•Giv dit indlæg en sigende titel, så er der større sandsynlighed for at lektiehjælperne kan finde dit spørgsmål.
Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med.

•Gør rede for hvad du ved og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.

•Placer kun dit indlæg i én kategori. Indlæg, der hører under to fag, placeres i det fag det har størst tilknytning til.

•Forummet er et fagligt forum. Indlæg som ikke relaterer sig faglige problemstillinger eller problemstillinger/emner i tilknytning til det at være studerende hører ikke hjemme i Studieportalens forum.

•Spørgsmål rettet til et bestemt medlem henvises til Studieportalens beskedsystem.''

_______

Jeg håber, at du selv har opfattet din egen fejltagelse, og vil forbedre dig næste gang.

_______


Skriv et svar til: HJÆLP!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.