Matematik

Brøker

05. september 2013 af Derya2990 (Slettet)
Hjælp
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Hvad har du selv gjort for at løse opgaverne? Læs vejledningen til opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2013 af mathon

     Man dividerer med en brøk ved at gange med den omvendte brøk

               a : b/c  =  a • c/b = a•c/b
 


Svar #3
05. september 2013 af Derya2990 (Slettet)

Kan du skrive det i tal?:)

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. september 2013 af mathon

                       Helheden består af 4 fjerdedele


Svar #5
05. september 2013 af Derya2990 (Slettet)

Jeg forstår ikke:/

Brugbart svar (0)

Svar #6
05. september 2013 af mathon

#3      
             7 : 3/5  =  7 • 5/3 = 35/3  = 33/3 + 2/3  =  11 + 2/3  =  112/3


Svar #7
05. september 2013 af Derya2990 (Slettet)

Hvad med at bruge de tal jeg skal bruge?:I

Brugbart svar (0)

Svar #8
05. september 2013 af mathon

Hvis du er interesseret i at lære, kan du jo prøve at forstå ved at medskrive.

Er du ikke -  er det bare det   :-)


Svar #9
05. september 2013 af Derya2990 (Slettet)

Fint

Brugbart svar (0)

Svar #10
06. september 2013 af PeterValberg

Brøkregneregler (videosamling) [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.