Matematik

Brøker.

06. september 2013 af jihudsif (Slettet)

4/6 * 4 = 16/4 er det korrekt el.? 4*4/6 = 16/4??


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2013 af PeterValberg

skal lige forkortes lidt :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2013 af PeterValberg

Videosamling fra FriViden2.dk om brøkregneregler [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2013 af PeterValberg

Smart app til Android (brøkregner) [ LINK ]

(kan også fås til IPhone og IPad)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. september 2013 af mathon

brøken forkortes med 2, inden udregning:

                 4/6 • 4  =  2/3 • 4  =  8/3  =  6/3 + 2/3  =  2 + 2/3  =  22/3         


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. september 2013 af mathon

Der findes nogle få regler for regning med brøker.

Det betaler sig at lære dem!


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. september 2013 af 123434 (Slettet)

4/6 * 4

4=24/6

4/6*24/6=96/36=16/6


Skriv et svar til: Brøker.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.