Matematik

Det haster, hjælp mig

06. september 2013 af silk0155 (Slettet)

Jeg har et spørgsmål som lyder: Angiv Jettes fart som km/t.

Indtil vidre ved jeg at: At hun rider 5,83 meter i sekundet, og at det vil tage hende 90,1 sekunder at ride hele banen fra start til slut. Håber i kan hjælpe mig!. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2013 af mathon

                  gennemsnitsfart = ridelængde / tid

.

                               1 m    3600 m    3,6 km
                 1 m/s =  ----- = ---------  = --------- = 3,6 km/t
                               1 s     3600 s     1 time


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2013 af 123434 (Slettet)

0# Hvor langt ridder Jette?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Der er ikke tale om en ridder Jette. Ud fra farten kan man beregne, hvor langt hun rider i det angivne tidsrum.


Skriv et svar til: Det haster, hjælp mig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.