Matematik

4x= 5/4

07. september 2013 af IdaElevYeah (Slettet)

hvordan løser jeg denne 'ligning?-.. :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2013 af wes2

Du ganger med 4 i nævneren? :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. september 2013 af Gliates (Slettet)

#0

4x = 5/4

x = 5/16

Skriv endelig, hvis du skal have en "skriftlig" forklaring


Svar #3
07. september 2013 af IdaElevYeah (Slettet)

tak begge to :)


Skriv et svar til: 4x= 5/4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.