Matematik

procentregning

07. september 2013 af MVOXOCindy (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Spørgsmålet lyder sådan her:
Danmarks areal er 44.000km2. Tjekkiet er 78% større. Hvor stort er Tjekkiet?

Jeg ved virkelig ikke hvordan jeg regner det ud. Hjælp tak, tak på forhånd :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. september 2013 af mathon

Metode 1:

                          Når du lægger 78% til en størrelse
                          ganges størrelsen med 1,78

                          Prøv det!

Metode 2:

                         Danmarks areal                                  44.000 km2
                         78% = ( 44.000 km2/100)•78 =       +  _________
           sum =    Tjekkiets areal =                                 


Svar #2
07. september 2013 af MVOXOCindy (Slettet)

tusind tak!


Skriv et svar til: procentregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.