Matematik

7,5% til decimaltal og brøktal?:-)

08. september 2013 af IdaElevYeah (Slettet) - Niveau: 7. klasse

7,5% til decimaltal og brøktal.. hvordan gør man? er det bare at dividere med 100, så der står 0,075? eller..

og 2,3 er vel også 230% og i brøk: 2 3/10? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2013 af mathon



                                     7,5
                      7,5%  =  -----  =  0,075
                                    100      
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2013 af mette48 (Slettet)

Ja


Svar #3
08. september 2013 af IdaElevYeah (Slettet)

Tak!


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. september 2013 af mathon

                230% = 2,30

…et procenttal omskrives til decimaltal ved at dividere med 100

…et decimaltal omskrives til procenttal ved at gange med 100


Skriv et svar til: 7,5% til decimaltal og brøktal?:-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.