Kemi

Redox tritrering regneopgaver

08. september 2013 af FrederikkeFava (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle :)

Jeg har et stort problem med at regne disse opgaver i kemi, håber i vil hjælpe !.

Vedhæftet fil: opgave kemi.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2013 af mathon

b)

Titrering
                                  n(MnO4-) = V • c = (0,01429 L) • (0,02800 mol/L) = 4,0012·10-4 mol
ækvivalerende
                                  n(Fe2+) = n(FeO) = 5 • n(MnO4-) = 5 • (4,0012·10-4 mol) = 0,0020006 mol

M(FeO) = 71,84 g/mol

                                  m(FeO) = n(FeO) M(FeO) = (0,0020006 mol) • (71,84 g/mol) = 0,143723 g


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. september 2013 af mathon

…så er du i gang!


Skriv et svar til: Redox tritrering regneopgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.