Matematik

Brøker til decimaltal

09. september 2013 af Derya2990 (Slettet)
1/4?
1/10?
9/20?
1/3?
2/7?
3/50?
3/8?

Brugbart svar (1)

Svar #1
09. september 2013 af SuneChr

a/b  =  a divideret med b .   # 2  Ja.


Svar #2
09. september 2013 af Derya2990 (Slettet)

Får jeg så et decimaltal??

Svar #3
09. september 2013 af Derya2990 (Slettet)

Altså hvordan skal jeg skrive det op? Hvad skal jeg fx i 1/3 hvad skal jeg gange den med for at få 100 del også lave det til decimaltal ?

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. september 2013 af Gliates (Slettet)

#0

Du kan lave 1/4 om til et decimal, ved at divider tallet

f.eks 1/4 = 0,25


Svar #5
09. september 2013 af Derya2990 (Slettet)

Det jeg mener er sådan her : 1/4 ~ 25/100 = 0,25
Hvordan laver jeg 1/3?

Brugbart svar (0)

Svar #6
09. september 2013 af Gliates (Slettet)

#5

1/3 = 0.33 eller 33/100


Svar #7
09. september 2013 af Derya2990 (Slettet)

Tak :))

Brugbart svar (0)

Svar #8
09. september 2013 af mathon


                          Brøker omskrives til procent ved at blive ganget med 100.


Brugbart svar (1)

Svar #9
09. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Brøker omskrives til decimaltal ved at foretage den division, som brøken er et udtryk for.


Skriv et svar til: Brøker til decimaltal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.