Matematik

Isoleringshjælp

10. september 2013 af dampe1 (Slettet)

Hej!

Jeg står og skal til at aflevere en matematikaflevering, men vi har fået to opgaver med isolering, som jeg ikke kan finde ud af. Det er følgende:

Her er en ligning: U=R*I
a) Isolér R dvs find R
b) Isolér I

Hvordan gør jeg?

MVH

Jacob


Brugbart svar (2)

Svar #1
10. september 2013 af mathon

isoler R

                  R • I = U                         divider med I på begge sider
                  R = U / I

.

isoler I

                  R • I = U                         divider med R på begge sider
                  I = U / R


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2013 af 123434 (Slettet)

Det er da Ohm's lov. 


Skriv et svar til: Isoleringshjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.